WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, August 26, 2013 | 9:37 AM | 0 budak comel
Assalamualaikum.. errr~  :)

dah tak takda idea nak letak tajuk apa.. kuang3... so,ada yg over excited duk countdown lagi bapa hari..dan ramai dah packing barang untuk ke uni masing2.. tapi..aku...tak..packing..lagi!
ouh..begitu malasnya diriku~~ bukan apa..kalau aku kemas tu maksudnya tinggai bapa hari jaa kena pi terengganu dah.. ok.. yes,,terengganu..

alhamdulillah aku dapat sambung degree dekat UMT.. emm.. sains pemakanan (perkhidmatan makanan& pemakanan).. bapa banyak makanan yg perlu disebut pn tak tau.. oh..well~ hobi aku kan makan.. then dapan pulak kos pasai makanan.. gituuwwww... sesoai sangat u alls.. ualls dapat kos gapo dio? hahaha.. tahniah kepada semua lepasan matrik mahupun stpm.. rezeki masing2 kan dapat mana2 jaa terima laaahhh...

takda apa pn nak cakap..cukup kot setakat nih.. tapi kan..satu ja nak cakap.. sedih pulak bila nak pi negeri lain nih.. lain rasanya.. kawan2 pulak yg sama U tak sama kos..tulaa yang duk bimbang nihhhh..huhuu T.T


wana ada juggak ganti dgn beg..hihi..maseh2 tlg ambk gambaq..

nah ambik..besar punyerr.. kpda kawan-kawanku huhu.. *kesat ayaq mata* nanti mesti rinduuuuu ampa semua.. maunya tk rindu.. dari sekolah menengah ke matrik..semua sekali..duk huha sana sini...sejuta terima kasih atas bantuan kalian kepadaku selama ini.. aku mintak maaf laa kalau ada salah silap.



akhir sekali......... "kami bdk UMT"..hihi




Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.