WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, April 17, 2012 | 11:33 PM | 0 budak comel
Assalamualaikum...
wahh..saya jadi rajin laa hrini.. eh2 saya plak dah..

hanya satu tempat yg aku nak sangat3! p tapi tempat lain tu ada jaa yg nih paling special laaa...
kalau laa ada orang nak bagi hadiah p sini.. pergh! memang best laa

sebab apa? p sana bleh lengkapkan rukun islam yg ke5..
cantiknya.. masyaAllah..tempat suci, kota mekah..
cuba bayang tengok kaabah DEPAN MATA.. memang tak terucap laa kn macam mana perasaan masa tu..
teringin sangat laa nk pi sana...


yg lagi best kalau ada rezeki nak pi dengan mak ayah.. lagi2 dengan semua family laaa..
sembahyang depan kaabah,sembahyang sunat banyak2.. fuhh..bestnyaaaa~


Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.