WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, March 1, 2012 | 7:35 AM | 2 budak comel
Assalamualikum..
pergh! cek ketaq dh nih... bukan tkat sbulan jaa ada..lgi 20 haqi lagi jaa lbih kqang..

tdi tengah2 duk tengok tv..

mak: hai.. lgi sebulan jaa lagi keputusan spm kluaq laa.. *smbil tengok aku*

aku: bukan takat sebulan ja aih.. 20 lbih jaa lgi, bulan ni gak laa..
 dup dap! dup dap!!

abang baset: kih, ang ambik bpa smua, 10 ka?

aku: emm..10 larh, ingat best kot ambik banyak2..haha

abang baset: 10 hah! kalau cmtu ang dapat 10 A aku bg ang rm***

aku: hah! yaalaa tu dalam hati kata..*ish aku sayang ang laa.. baqu qini jaa aku qsa prsan tuh..*

abang baset: tapi kalau ang dapat 9A tk jadi laa.. ang laa kena bg aku duit pulak..

aku: tkdak qeja aihhhh... bukan ang ambik spm pn..

abang baset: haaa..tkpalaa.. dh kalau ang dpat sebaliknya kena laa bg kt aku..

aku: baik tk payah.. haha..

abang baset: ang dapat bila result?

aku: 22 nih.. awat duk kalut?

abang baset: tkpa gaji tk msuk g wktu tuh.. gji bulan ni pn tk hbeh dh msa ang ambik tu..

aku: hurmm.. sja pun...tk kiqa la..

abang baset: haa! cmna tawaran aku?

aku: haha.. twaran cm apa lgi..tpi kalu dpt btoi.. aku mntak gk laa cmna pn

abg baset: tkpa2.. cmni ang dpt lbih pda aku aku bg laa..

aku: tkpa aih.. cmtu lgi bguih, tpi aku nk kiqa dqi stu A laa.. tk mau lbih pda 3.. bqu ang kiqa..

abang baset: tkpa.. ang lbih pda aku insyaAllah laa..

aku: cehhh.. cm keling g jnji..

Ya Allah.. tktau nak gambar kn perasan takut tu cmna.. sapa pandai mngkin laa takut tu kurang daqi apa aku qasa..tambah2 lak oqang pakat sibuk duk peqingat.. ya laaa.. tau2!! laa bulan 3 dh.. dh 2 bulan lbih aku penuhkn masa dengan tidoq.. best2.. haha.. yg tk best nya suatu tarikh yg aku nak sangat orang umum kata tadak tarikh tu.. secara tiba2.. mesti laa tkkan jadi..

sapa ada dak nak jnji dengan aku nak bagi DSLR D3100 hat wrna merah yg canon tuh.., ada dk??
hahahha..gila apa..kalau laa dapat.. ish tk tau nk kata apa dah.. sukaaaa teramat sangat.. tpi aku yakin ayah tkkan beli.. hua3.. tu yg pasti laa... kmpui duit sendiqi pun dn abeh kot len dulu sbb mahai ngat aihhh...


tkpa bukan tkmau janji apa dengan sapa2.tapi kalau tk dpat merana aku.. kecewa hatiku.. pergh! sakit rasa itu...biaqq dapat result baqu kita kiqa len bab2 tu aku lagi qasa syiokkk.. dari jnji sbelum dapat nih.. aku takut dikecewakan ja..huk3

aku tk yakin laa... sebab apa? ada kawan aku post kt fb mrkh2 untuk spm bg subjek2.. akaun bila tngok dh qasa tkleh belah dahhh...semua mcam bagi aku seram jaa bila tengok markah yg dapat nih..

grading SPM *copied from someone*
BM : A- 70, A 77, A+ 90
BI : A- 68, A 72, A+ 83
Agama : A- 83, A 86, A+ 92
Moral : A- 80, A 84, A+ 88
Math : A- 65, A 74, A+ 86
Add Math : A- 52, A 64, A+ 78
Bio : A- 63, A 75, A+ 87
Chem : A- 69, A 79, A+ 88
Phy : A- 65, A 75, A+ 87
Sejarah : A- 78, A 84, A+ 91
P. Akaun : A- 77, A 84, A+ 90
EST : A- 71, A 79, A+ 87
Ekonomi Asas : A- 73, A 82, A+ 90
Tasawwur : A- 70, A 83, A+




bila tengok blik, ada jugak masa aku berguna.. p ambik lesen moto.. haha.. ujian kmputer sek bek dapat 49.. duk qasa takut mcam nk spm jaa sbelum jwab tu.. alhamdulillah.. dpt L dh.. tpi tk reti pn bawakk..kuang3~





Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.