WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, February 19, 2012 | 3:04 AM | 2 budak comel
assalamualaikum..........
emmmmmmmmm..........
errrrrrrrr..........

hah!

hey~
*pang*

err..hehe

pada suatu hari..saya sangat rindu zman persekolahan yg paling best~
haha.. betoi laaa apa yg ada depan mata kita tak pernah nak bersyukur.. buat betoi2~.. tapi bila dh tkda semua yg kita lalui tu lah yg jadi ingatan.. rindu lah.. apa lah.. nak rasa balik zaman sekolah laaa..
haihhh..tu dia laa oqang ckgu pesan nnti kamu semua akan rindu time sekolah..tapi msa ckgu bgtau cmtu..aku dok berangan nak habeh sekolah..
phewww.. ~~

laa ni.. apakan daya.. masa tak akan kembali...
alahai.. masih terpahat di ingatanku..tiap2 hari ada qeja yg tak pernah nak siap..betapa malasnya diriku ohh.. bagaimanakah? ingat lagi bila mula jaa kelas tambahan.. semua dah mcam cacing kepanasan..dan2 tk leh duk diam dah.. cukup masa nak mula jaa dan2 jadi peqangai mcam ntah pa2 lgi.. dan! yg paling BEST nya waktu tu nak dengaq cikgu tu ada mesyuarat.. hahahha(gelak jahat).. mesti ampa pn sama laa...lumrah jadi pelajar sekolah memang laa cmtu... masa tu paling syiokkkk kan... semua mula laa hingaq, *tak sedaq yg kelas tu sebelah jaa dgn blik mesyuarat ckgu* ketua apa ke mna.. pngawas tk leh harap langsung! pakai jaa baju lain daqi aku.. cewahh.. tapi kenyatan kot.. dan lagi p berdating.. hamboihhh...
lagi satu masa klas tmbahan fizik.. lawak gilaaaa~ cikgu tau2 jaa anak murid dia nih jenih nak ambik kesempatan bila ada masa skit.. bukannya apa.. selalunya budak laki qajin keluaq.. tapi aku sbgai murid perempuan pn qasa tak berdaya dah..tadak rehat kot! nak keluaq pun time ckgu bergegas nak masuk jaa laa.. kesian tau dak! jeles tngok budak kelas lain lalu kt tepi koridor bawak ayaq sedap2..jalan lengang2.. *nak tunjuk laa tuu depa bleh keluaq*.. time tuu terliuq jaa tengok.. duk pulak dekat dgn tingkap.. bayangkan lah.. tk dak dah aihhh tumpuan...
yang peliknya depa ambik 9 sbjek ada masa nak rehat.. kami 10 tdak langsung.. hamboihh aihhh..tau laa pegang tittle 'kelas sains tulen' pun.. tak payah laa nak buat kami sampai cmtu..
kami tak sehebat mana laa ckgu..

pergh! rindu nak buat expriment.. paling best ada kenangan kot!buat experiment kimia sampai meletup.. hahaha..gila! ketaq tuu tak payah tnya laa... dhlaa kumpulan tu mcam aku,opie, dengan wana jaa wujud..

rindu nak masuk kelas pastu dengaq2 cikgu tk mai weyhhh! hahha.. bahagia hidup bila dengaq cmtu.., bukan nya bosan nak terima ilmu.. tapi biasa laa..budaya pelajar malas memang mcmtu.. hihi... untung laa sapa rapat dengan cikgu.. tuu budak terer subjek cikgu tulaa.. hehe..
best laa ampa.. memandangkan aku tak terer subjek2 mana2.. so, cikgu mcam buat besa jaa laa dengan aku... kesian kan.. tapi itu lah kenyataan~ dan masa yg aku paling tunggu2 masa sekolah adalah "REHAT" dan "BALIK" indah nya dunia time tuu.. lega jaa qasaa....



p/s:kadang2 kenyataan itu pahit untuk ditelan...tapi ada hari yg best dalam setaun sbgai murid form 5.. msa hari keusahawanan.. time tulaaa dpat berkerjasama dengan cikgu2~ rindu.. rinduuuuu~~
Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.