WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, February 26, 2012 | 1:39 AM | 2 budak comel
assalamualaikum..
penah dk ampa qasa nak terbang bila naik moto..pergh! aku selalu kot tmbah2 naik dengan abg li..kaki yg pijak dkat tmpat yg pijak tu pn qasa mcm kebas tpi mcm geli2 pn ada gk..sbb kaki mcm nk terawan-awangan nk terbang..kui3...*gila ayat tk tahan btui geli2 plak tu* maqin p ambik lesen dgn abg li.. mula2 kena maqah sbb aku tk besiap tiba2 mak squh dia p skli2 aku kna.. tiba2 besiap cpat mqin..haha.. tkut kena maqah hadoihh..payah gak ada abang yg tk selalu angin baik nih...


tapi dia sembang pasai aku kata nk ambik farmasi tpi tkyakin laaa bleh p ka dk..tnggi kelayakan yg aku tengok tuh... dia cakap kalau nak gak, nak ambik dip pn tk rugi..sbab nnti gerenti smbung p bdang tu senang sikit dari bila p matrik kena dpat 3.80 ke atas baru ada peluang sebab ramai yg mntak katanya...
lagi satu life budak sains tulen kat matrik dia kata tiap2 haqi hang kena tidoq pkui 3@4 pgi bagun kui 5 pgi..
OH! OKAY!!!~~ haha terkejut I tau dengaq2 cmtuh..aku tnya fizik senang dak...saja laa gedik2 tanya duk tau dh benda payah.. dia pn emm,dulu abang belajaq ada hat senang2 ja nak faham, ada yg kena pikiaq banyak..guna2 formula tu besa laa dh nama pun fizik..

nama jaa fizik,tpi form4 aku main2 gila..tkleh lupa siap pass2 kacang sgla bgai p mai p mai.. makan msa ckgu ajaq..samseng gklaa.. yg lawak tu ckgu puteh duk ajaq2 dh abeh kiqa tnya kami semua.. btoi dk ckgu buat nih emm.. aku kdang2 tu jhat gk ckap btoi tkdn2 pda haih formula pn kdang2 silap ckgu guna..kiqa bnyak2 kali..yg best p slin tk kiqa pa dh..pstu duk pkat sdih kna pdam blik.. modul tu ar tk btoi skit..

fizik nih dia dulu orang belajaq 2 tahun,bila matrik nih kena struggle laa sebab nak bg kita dapat cover smua tu dlam msa 1 thun.. matrik nih tkdak pa balkis oi dia klau hang rajin, hang dpat.. kalau dk tu,memang susah laa.. tapi hang kena laa hapai selalu.. tmbah klau ang nk p yg bio tu,kmia tu kena pulun laa..

tiba2 kt traffic light dia nak ckap aku dulu..pstu tukaq lak abang kalau jadi hang mntak spa8i tu dulu, ada farmasi dk? aku jawab laa emm ada kot.. bla3~
sembang2.. sat abang st aku.. last2 aku qasa nk tergelak kat dia..stg dia kata pa lak.. bdak nih tk thwan ka pa duk gelak soqang2..


p/s:bnyak tapi2 nya~ kuang3... >_< tapi kalau p matrik dapat singkatkn masa laa.. emm tapi nk dpat ka dk pn tk tau... kalu dip kna laa 6 thun duk bljaq skli ijazah.. mudah-mudahan perjalanan ni dipermudahkan..amin3
Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.