WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, December 31, 2010 | 9:16 PM | 0 budak comel
assalamualaikum!

hee.. thanz thah sbb tag aku.. :)

1. Blog best sangat ke tak? Sebab?
huh? aku pun sama gak, xpham mksd soalan ni laa...
tpi klau blogging, best gilak! tpi tak bleh ar nak update sllu sbb nya tak dak masa...

2. Layan lagu Indon or Omputih?
dua2 layan jaa.. dua2 best..

3. Coklat mana lagi popular, Cadbury ke Ferrero? Sebab suke makan?
smestinya Cadbury, tpi klau bg aku, aku suka Ferrero 10 kuasa 10 lgi daqi Cadbury...

4.nick name yang bf beri,nama manja?
haha.. nak tergelak tngok soalan cmnih..
adeh,, amma appa, tak dak laahhhh...

5.berikan 4 fakta tentang kamu?
aku suka klau daa kwan bnyak2, tpi aku bkn peqamah,
hee.. gila kn, haa! aku sgt mlas nk study, bca2 sna sni.. huhhhh..

6.jika ada 50sen nak beli apa?
beli aiskrim yg murah, tpi da ka yg 50 sen, daa2..

7.siapakah 4 orang yang paling kamu sayang?
makk aku.. haha, kwan suma larh.. teman2 seperjuangan,cewah!
xdk dh ar

8.tag untuk 6 orang yang kamu sayang.blog yang kamu rase cantik.
aku tag semua yg baca.. ambik!

Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.