WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, November 11, 2010 | 5:37 AM | 0 budak comel
assalamualaikum..
hye2!

best gila arini... tdi pgi2 p skolh pon dok xsbaq nk blik dh..
excited nk buat exam sbab nak abes exam cpat2..
bleh merdeka SAT!

horayy~
yahooo! yepyyy!

yaa.. aku gila...
pnya syok...

add math tdi pon bleh jwab gak laa klau bnding ngn paper 2 mnngu lpas..
lgi arr.,.. payah mcam nk mti dah buat soalan tuu..

eh2~ senang!
senang smpai xtau nak tulis jawapan dya...

tapi satu jaa.. kelas 4 akaun (kancil)
mana arr adil,

cikgu depa buat soalan final nieh..
yang tu tak kesah laa spa pon buat..

TAPI!
depa dh dpat soalan latihan mcam soalan exam betoi2...

wey~ paqah arr,
lagu tu klau ampa pnya result elok pon tak pa dah arr..

sebab dok buat latihan yg sebijik msuk exam..

TAK ADIL!

ampa tak bincang pon jwapan btoi..
at least ampa dh tngok bntuk2 soalan dan chapter pa nak msuk..

ampa selalu mcam tuu.. mana bleh,
tak pa- tak pa.. nanti spm baqu ampa tau..
terkejut tngok soalan btoi yg xpnah tau nak nek spm nnti..

mngkin daa hikmah jgak kmi xtau..

Allah daa blasan dan gnjaran pda suma oqg...
ok.. result add math ampa ok pon tak pelik sangat laa...

cikgu nak kutuk bdak klas aku pon tak pa..

kami jaa tau yang sebenaq, ampa mcm tak exam laa klau dah tau mcm tu..

sekian~

Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.