WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, November 25, 2010 | 5:54 AM | 0 budak comel

asslamualaikum...

lama gila aku xupdte... rndu aku ark? cecee..

malu nk ngaku ar tuh.. ahahhahaa

aku bukan pa.. malas nak taip smpai pnjang b'jela2 jaa laa ni..

begitu malas aku nak update...

=_='

okeh... back tu topik yang sebenaq2 nya..

ampa tau dak aku sunggoh membenci subjek yg telah lama diberi nama AKAUN tuh...

benci gila subjek tuh..

hehe, then aku drop larh.. sebab terlampau kacau bilau otak aku nih..

dulu sayang gak nak drop.. pas2 aku tak jadi nak drop..

last2 aku paling semangat nak drop..

dan dah drop dah pun..

huh~

lega3!

sudah menyemak dalam otak aku hmpir setaun.. tapi telah dibuang jauh3 dan exam final langsung xjawab akaun..

hebat kan kami...

daqi 40 bapa ntah.. lupa plak..

cuma 10 oqang jaa qasa yang still bertungku lumus bagi merealisasikan A dlam tangan SPM 2011..

oh tidak! SPM mengapa kau muncul di dalam hidop ku..

aku tak sanggop nak berdepan dengan HANG!

study pun malas tahap pa ntah larh...

haha..

qeja makn tdoq, mkan tdoq, tujaa cuti nih..

bila kesedaran mahu memunculkan diri? entah bila arr..

cepat arr,

mcam oqang gila plak dok tulis cmnih..

haa!

tasawaur susah dak? aku ingat nak ambik larh nnti spm..

tapi bila d'pkiaq2 balik qasa mcam 9 subjek pun tak terjawab kut nanti..

lagipun aku tngok jdual SPM taun nih..

tasawur paper bapa ntah dok skli ngn sejarah..

pehhh.. xsnggup laa plak..

tapi depa kata senang nak dpat A..

aku plak form 4 tak belajaq langsung tasawur..

boleh ka nak bawak nnti SPM..

argh! PENING2~ DOK PKIAQ YANG NI SEJAK DROP AKAUN..

aku da tnya kwan aku kat tusyen..

dia pon xmau ambik dh tasawur taun depan wlaupun taun nih dia ambik..

tapi dia belajaq sendiqi larh..

dia pon xsnggup kut..

aku nih qasa mcam tak layak jaa nak tmbh tasawur..

sebab kena belajaq sendiqi gak taun depan sapa nak ambik..

tak ambik kut.. hisy,, yapi teqingin..

tak tau nak buat pilihan aih...

@_@


Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.