WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, February 26, 2015 | 10:24 PM | 0 budak comel
If I look at you, my face gets red.
If I look at you, my heart pounds.
Like a child, I talk shyly.
If I look at you, I smile for no reason.
I keep doing this like a fool.
I think love has come to me.
You are my darling. You're lovelier than the stars lighting up the night sky.
You are the love light that shines in the deepest parts of my heart.
I love you darling. Shine your light next to me at any time.
I look at you every night and even if I do, you are lovely.
You are my love light.

p/s: rasa cam mimi yg bagi neh.. tak ingat dh adeh.. =.='


________________________________________________________________________________________
Monday, October 27, 2014 | 9:50 AM | 0 budak comel

Assalamualaikum.. Rindu sebenarnya nak update blog yg terlalu usang ni.. Cliche ja ayat bila lama xupdate mesti ckap cmtu ye dak?? Herherher..

Hectic btoi life bila masuk sem 3.. Ouh mak kau, tak caya ke kite sem 3.. Perit gak bila dah hidup dgn kwn² dekat umah sewa..

Kalau p kelas 2 round aku dgn wani kena buat tiap² hari.. Penat senanya tapi tapiii tujaa jalan yg ada skrg.. Takda rezeki lagi masing² takda keta.. Huhu

Sekarang ni dlam seminggu ada 3 lab, kitchen, microb dgn ana food chem.. Pergh lab report bersusun kna buat.. Baru sem 3 sis, nak study situ smpai sem 8 in shaa Allah.. How come nk survive aku redha ja apa pun..

Tipu la aku cakap klau tak terasa hati kalau tinggal satu rumah ni.  Tapi camna pn kena pejam mata buat mcam takda apa.. Time happy, mmg happening gilaa.. Lumrah la kehidupan nama pn...

Taun ni tercipta sejarah tak balik raya haji.. Raya kat ganu jerrrr.. OK jaaa, sedih tu ada tpi fkir assgment lega rasa tak balik.. Tak berbaloi mana pn..

Setiap perancangan tu Allah dh atur elok, kita ikut jaa flow yg Dia bgi..

Klau ckap nak kahwin tak waktu study?? Dulu sem 1,2 bleh la ckap nak jgak.. Tapi masuk sem ni rasa bleh lupakan kot niat suci tu.. Haha, busy woi... Nak bernafas pun tercungap dh bru amanah sbg hamba, anak, kawan dan student.. Isteri tu berat lagi, tak mampu tanggung lagi..

Dlm umah sewa tu, rasa tiap masa ada keja nk buat.. Haish, tak pernah hidup cmni.. Duit pn terbang hbih dh.. Mula² cam kelam kabut..tngok la sem depan cmna lak... Tak exam lgi ni.. Klau mggu exam tatau nak ckap.. Takleh bayang..

Bukan tujaa.. Ni musim tengkujuh pn menjelang tibaaaaaaa.. Bersedia la nk mndi hujan.. Hikhik

p/s: Student u empty sem 3

________________________________________________________________________________________
Friday, May 2, 2014 | 9:17 AM | 0 budak comel
assalamualaikum..

fuhhhh~ macam ni rupanya bila dah bergelar mahasiswa..

assignment

presentation

kem sispa

carry mark

kelas 

bila nak study?

final dah dekat!!!

nanti bila dah balik kem ada lagi lebih kurang 2 minggu before final!

argh! kehidupan apakah ini? istigfar~

balkis tabahkan hati!! kuatkan semangat!!! semua orang ada peluang yg sama.. Allah itu adil.. so, cuba usaha yg terbaikkkk...



Past
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.