WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

♥Life.of.Kis♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, December 8, 2011 | 4:44 AM | 0 budak comel
salam..
dah lama tak tulis blog..
time nak exam spm dlu..
dlu??
cewah pada haih baqu jaa habeh..
time tuu punyaa laa tak sabaq nak tulis..
qasa teqingin thap dewa dah..
tapi habeh jaa exam...
qasa tak dak mood+semangat pn nak tulis..
nak post pasai jamuan SAGARIAN..
kelas 5 saga sebenaqnya..
tapi sagarian nama glamour kelas kami..
haha...

masa aku qasa nak post entry time dok exam..
cewahh... tahan jaa laa qasa tuu..
pendam jaa.. dak pun tulis dalam enset..
then save... pnjang mesej tuu..
aku suka baca bnyak2 kali...
sedih nya... lepas ni dh tak leh jumpa kawan2 sekelas..
dah tk leh nak caqi pasai dh dengan depa...
kenapa terasa sangat bila dh tk leh jumpa mcam sebelum nih??
yaa laa...
bayangkan..
pi sekolah pukul 7 katakan...
balik dlam pkul 5 pun selalu jaa...
tak qasa kaa sepanjang hari dok dengan kawan...
kalau hang meluat teqa mna pn kat sapa2 dlam kelas hang...
terpaksa jugak hang kena dok dalam kelas sama dengan dia sepanjang hari..

ni kawan!
sahabatku..
rinduuuuuuu nya kat hampa...
duk qeja gelak jaa dengan depa2 nih...
tapi bila duk rumah...
takkan nak gelak saja2..
satgi ada jugak yang akan kata ASTAGFIRULLAHALAZIM~ kuat2..
sbab pikiaq kena benda pelik2..
haha
kan2...

tulaa.... hidup~
ada masa kita bersama..
tak mungkin jugak nanti kita berpisah...
dan ada yang pernah kata..
"setiap pertemuan pasti ada perpisahan"

masa kritikal nak dekat spm..
banyak nya perancangan...
tapi..
satu jaa yang tercapai...
nak online...
tuu jaa...
yang lain minta2 menyusul laa cepat2...
nanti nak keluaq dengan kawan2 sambut birthday mimi~
waaaaa~ tak sabaq sangat2!


Past | New Story
_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Balkis bt Mohd Mokhar.
This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here and everywhere >.< _______________________________________
◕ Scream Here ◕


.